Лубеницата под мишка и право дома малку да си поиграте. Ви треба тенок нож, малку имагинација, неколку изгледани видеа како ова и сигурно сме дека ќе успеете и вие да направите феноменална скулптура од лубеница. Ги очекуваме вашите фотки 🙂