Алхохолно коктелче збогатено со витамин Ц. Евергрин варијанта за било кој период од годината. За неколку минути имате освежител алхохлолен коктел на ко е тешко да му се најде забелешка. На здравје.

Ванила цитрон коктел

By Гастронаут Published: April 23, 2013

    Алхохолно коктелче збогатено со витамин Ц. Евергрин варијанта за било …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Во шејкер ставете го свежиот сок од цитрон, лимон и водка. Ставете неколку коцки лед, изрендајте кора од лимон и добро измешајте.
    2. 2.Коктелот послужете го во убава чаша со декорација од изрендано парче лимон. Пожелно е врвовите на чашата да ги глазирате по малку шеќер.