Кога ова го видовме се импресиониравме и решивме да го споделиме со вас. Како од неколку типови на есенско овошје или зеленчук со додаток на суво или свежо цвеќе може да се направи вистинска уметничка декорација. Еве ја целата постака која ќе ве увери дека нема потреба од многу умешност. Идејата е се! Останува на вас да ја реализирате и да ни испратите фотографии од вашата декоративна визија…

Вазни од есенски плодови

Вазни од есенски плодови

Вазни од плодови