Во свој препознатлив стил, во овој случај облечен во костум на кокошка Џејми Оливер им подготви велигденски мафини на своите најблиски и со нив им го честита овој голем празник. Рецептот го имате на официјалнот сајт на Џејми, па еве ви идеа како и вие да ги изненадите најмилите од вашата фамилија.