Може и вака нели? Зошто да изгледа досадно и еднолично, кога со храната можете да направите мало уметничко дело. Туна салата сервирана во чаша, декорирана во боите на виножитото. Лајк!

Виножито туна салата

By A.A.З. Published: September 25, 2012

  Може и вака нели? Зошто да изгледа досадно и еднолично, кога со храната …

  Ingredients

  Instructions

  1. Зелена салата во стаклена чаша1.Зелената салата (или рокула) исечкајте ја и ставете ја во стаклена чаша.
  2. Зелена салата, пченка и домат во стаклена чаша2.Одозгора ставете пченка и сечкани домати. Посолети и запиперете.
  3. Подготвена салата3.Кромидот исечкајте го и помешајте го со туната. И туната ставете ја во стаклената чаша. Декорирајте со парче лимон.