Еве нешто сезонско што сигурно ќе ве загрее. Комбинација кој совршено одговора. Наш совет е да бидете внимателни, само немојте да претерувате!

Виски и јаболка

By Гастронаутка Published: May 13, 2013

    Еве нешто сезонско што сигурно ќе ве загрее. Комбинација кој совршено …

    Ingredients

    Instructions

    1. 1.Измешајте ги добро состојките во шејкер, а потоа послужете во чаши за виски со неколку коцки мраз. Додадете 1-2 парчиња јаболко и 1 стапче цимет за декорација.