Развојот на новите технологии ја потикна компанијата Medea да му даде ново значење на терминот порака во шише! Промовираа интересен производ, високо квалитетна вотка со уникатен дизајн и пакување, на чие шише има LED екран на која можете да напишете порака од 255 карактери. Одличен начин за персонализација на секое шише. Еве како тоа изгледа тоа во пракса.

How to Program a Message on Your MEDEA Bottle from Medea Spirits on Vimeo.