Дали има некој расположен за зелен џус направен од целер, краставица и спанаќ? Изобилство на витамини во оваа чаша полна со вкус. Џус кој откако еднаш ќе го пробате сигурно ќе го засакате.

Зелен џус

By Гастронаут Published: August 29, 2013

  Дали има некој расположен за зелен џус направен од целер, краставица и …

  Ingredients

  Instructions

  1. Подготовка на џусот1.Зеленчукот добро измијте го и подгответе го за приготвување на џусот. Краставицата нема потреба да ја лупете, само добро измијте ја.
  2. Блендирање2.Сите состојки ставете ги во рачен блендер. Исцедете сок од половина зелен лимон и додадете вода. Добро избледнирајте за да добиете фина еднолична смеса.
  3. Цедење3.Потоа преку газа внимателно изцедете ја смесата за да добиете само течност.
  4. 4.Џусот префрлете го во чаша и испијте го веднаш. На здравје