Еден од нашите омилени тв готвачи Џејми Оливер во уште една авантура, во овој случај ни приготвува супер зимско смуди и тоа во неколку варијанти. Одличен извор на витамини, права замена за оброк. Едноставно за подготовка со феноменален вкус. Задолжително пробајте некоја од овие негови препораки. На здравје.