Нема подобро освежување од домашно приготвена напивка со овошје. Во овој случај ние одбравме малини и не погрешивме. Вие имате избор да ставите нешто по ваш мерак. Резултатот е секогаш одличен. На здравје.

Напивка од малина

By Гастронаут Published: February 10, 2014

  Нема подобро освежување од домашно приготвена напивка со овошје. Во овој …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Малинините добро измијте и ставете ги во блендер. Додадете, какао, јогурт и малку млеко.
  2. 2.Добро избледнирајте за да добиете фина кашеста смеса. Повремено додавајте млеко за да ја добиете посакуваната густина.
  3. 3.Префлете ја напивката во чаша, а одозгора декорирајте со неколку малини. На здравје.