Пиперки полнети со шунка и кашкавал и кисели краставички. Совршено гурманско предјадење идеално за мезење со часови. Ви треба добар пијалок, на пример убава домашна ракија и фино друштво и сите предуслови се исполнети.

[yumprint-recipe id=’2′]