Текстот за наутот објавен овде ме поттикна да го напишам рецептот за оваа вкусна салата која во топлите денови може да се послужи и како ручек.

Салата со наут

By Валентина Крстевска Published: February 21, 2013

  Текстот за наутот објавен овде ме поттикна да го напишам рецептот за оваа …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Наутот преку ноќ се остава да одстои ,па утредента се вари
  2. 2.Сите состојки се помешуваат и се сервира салатата.
  3. 3.Напомена: јас не додавав маслиново масло(поради маслото кое веќе го содржеа сушените домати), а ни сол бидејќи салатата ми беше доволно солена од сирењето.