Одличен пијалок кој изобилува со многу витамини. Природен со одбрано овошје и моркови кој нема вештачки засладувачи. Едноставно за приготвување, а супер ќе ве освежи и ќе ви даде висока доза на витамини.

Витамински џус

By Гастронаут Published: April 25, 2014

  Одличен пијалок кој изобилува со многу витамини. Природен со одбрано …

  Ingredients

  Instructions

  1. 1.Јаболката, портокалите и морковите излупете ги.
  2. 2.Исечкајте ги на мали парченца. Ставете ги во електричен соковник.
  3. 3.Добиентиот сок разредете го со поливина литар вода. Сервирајте во чаша со малку лед.